Golfrejser kan også byde på lækre madoplevelser

Elsker du at spille golf, og drømmer du om at komme til udlandet og spille golf, behøver det ikke at være noget, der forbliver ved drømmen.

Du kan nemlig nemt bestille din egen rejse til et golfresort i udlandet. Der er masser at vælge imellem, og du kan flere steder også godt glæde dig til en madoplevelse ud over det sædvanlige.

Så er du glad for både golf og god mad, er der ingen grund til at tøve med at booke din rejse allerede i dag.

Mange golfresorts har gode restauranter

Du vil blive overrasket over, hvor god mad du egentlig kan få, når du ikke lige er på golfbanen. Husk i øvrigt at vælge et mobilabonnement med dækning på golfbanen, inden du tager afsted. Det kan du tjekke nemt med et 3 dækningskort.

Hvis du ikke har råd til at tage til udlandet, kan du også overveje bare at tage på et dansk golfresort, som vi også har en lang række af.

Det er altid en stor oplevelse at komme på et golfresort, og det er fedt at have så lang tid til at spille golf som overhovedet muligt. Der er ingen grænser for, hvor meget golf du kan spille, når du er på et resort.

Og så er det jo fedt at kunne sætte sig ned og slappe af og nyde et godt måltid mad på en god restaurant på resortet, når dagen er ved at være omme.

Book din golfrejse i dag

Lyder det som noget for dig, er det da bare med at få booket din ferie allerede i dag. Der er masser af resorts at vælge imellem i Europa, så det kan være, du først og fremmest skal beslutte dig for et land. Når du har styr på det, kan du altid gå i gang med at vælge en region og kigge efter resorts der.

Både Frankrig, Italien og Spanien gør sig godt i golfbaner, så det kan være en mulighed at kigge på ture til disse lande, hvis du også gerne vil kombinere det med godt vejr, når du skal afsted.Det kan også være en idé at tage afsted med et par gode venner, når du skal på tur. En golftur bliver altid kun bedre af at være sammen med en række gode venner, så hør rundt omkring om der ikke er nogen, der lige skal med på sådan en dejlig tur.